tartalomipar > honlapfejlesztés / honlap

2011.10.14. Közönségszavazást indítunk az eFestival 2011 versenyen

Idén először közönségszavazást indítanak az eFestival kiváló magyar tartalom verseny szervezői: az eFestival hivatalos Facebook oldalán - a www.facebook.com/eFestival.hu címen - megtekinthetőek a nevezett pályaművek és a közönség szavazhat kedvenc digitális tartalmára / honlapjára / alkalmazására.


2011.09.22. eFestival 2011 - meghosszabbított nevezési felhívás

A Magyar Tartalomipari Szövetség idén ismét megrendezi a hazai kreatív ipar kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt. A verseny célja arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi digitális tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a hazai és külföldi felhasználóknak.


2011.08.16. Megújult az Útinform weboldala

A Magyar Közút Nonprofit vállalat közúti szolgáltató igazgatóságának egyik osztályaként működő részleg feladata az országos közúthálózaton előforduló, a közlekedés folyamatosságát, biztonságát befolyásoló tényezőkről – építkezések, balesetek, forgalmi akadályok, téli útkörülmények, különleges helyzetek – információk gyűjtése, és ezekből közlekedési hírek szerkesztése. A közlekedő polgárok tájékoztatását folyamatos ügyeleti szolgálat útján, napi 24 órában valósítja meg.


2011.06.29. Digitális megújulás – 10 milliárd a kkv szektornak

2011. július 1-jétől lehet pályázni a vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatására és a vállalati SaaS központok létrehozásának és fejlesztésének támogatására kiírt vállalkozásfejlesztési pályázatokra, amelyeket Nyitrai Zsolt infokommunikációért felelős államtitkár mutatott be 2011. június 29-én, Budapesten.


2011.06.29. A Hallatlan.hu a világ 40 legjobb digitális tartalma között a World Summit Award versenyen

Kiemelkedő magyar siker World Summit Award (WSA), a hazánkban a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) támogatásával folyó e-content versenyen: a Hallatlan.hu elnyerte a világ legjobb digitális tartalmainak járó díjat az e-Befogadás kategóriában.


2011.05.25. Preparáld ki a webet! (Scrible)

Tulajdonképpen nem is tudom, hogyan tudtam eddig a Scrible nélkül élni...


2011.05.12. Privát huszadik század - Indulás!

A tavaly eKultúra / A magyar kulturális örökség megőrzése kategóriában eFestival díjat nyert Huszadik Század új közösségi alkalmazással rukkolt elő, melynek célja, hogy mindenki létrehozhassa saját huszadik századi fotóalbumát...


2011.05.12. A Google online filmkölcsönzőt nyitott

A már korábban beharangozott projekt tegnap indult el a YouTube-on, és ezzel a Google nyílt versenytársa lett a Netflixnek és az Amazonnak.


9 - 16. kilistázott hír, Összesen: 153

<<

1

2

3

4

5

6

7

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA