tartalomipar > e-esélyegyenlőség / e-befogadás

2011.04.07. Hungarian best eContent nominees for World Summit Award

The Hungarian Association of Content Industry is happy to announce the 8 Hungarian nominees selected form the best eContent solutions of Hungarian creative industry, the winners of eFestival, that is the national pre-selection competition of World Summit Award.


2011.04.07. iCorrect a hírek helyesbítésére

Nem könnyű a celebek élete: bárki bármit ír vagy mond róluk, azonnal felkerül a világhálóra és megjelenik a nemzetközi sajtóban, akár igaz az állítás, akár nem. Az áldozatok számára kínál megoldást az iCorrect portál.


2011.04.05. Közösködjünk okosan! - VIII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia

Helyszín, időpont: 2011. május 5-6., Gárdony, Vital Hotel Nautis


2011.03.30. Itthon nem éri meg az e-book - az elégtelen a digitális könyvtári infrastruktúra a fejlődés gátja

MATISZ válogatás a K I T -- Könyvtár - Információ - Társadalom - 2011. márc. 30. (13. szám) heti hírleveléből: Itthon nem éri meg az e-book - az elégtelen a digitális könyvtári infrastruktúra a fejlődés gátja; A piac helyett döntenek a Márai-listáról -- őszre kerülnek polcra a kötetek; E-könyv-olvasó -- testközelből: nem tudatosult bennem, hogy nem papírról olvasok; Barnes & Noble: az e-könyv hamarosan lekörözi a nyomtatottat; Közösségi média és a kutatók -- komoly veszély, hogy nem jut eszükbe a könyvtáros; Sci-fi-kiállítás a nemzeti könyvtárban; IKT a könyvtárhasználóvá nevelés szolgálatában -- súlyos kérdések is felmerültek; A könyvkiadás Youtube-ja -- kérdéseket vet fel könyvtári oldalról; Csökkenőben az illegális fájlcsere; Hogyan néz...


2011.03.30. Megőrizte turisztikai jelentőségét Magyarország

A Világgazdasági Fórum Turisztikai Versenyképességi Indexe szerint Magyarország továbbra is a 38. a rangsorban, amelyet Svájc vezet. A turisztikai szempontból legversenyképesebb országok között dominálnak az európaiak, a lista első 20 helyéből 14-et a kontinens országai foglalnak el.


2011.03.21. Kreativitás és innováció az európai oktatásban és képzésben (zárójelentés)

A jelentést az IPTS (Institute for Prospective Technologies, az Európai Bizottság Joint Research Centre-ének része) készítette abból a célból, hogy olyan kézzelfogható alapokat állítson fel, amelyek segítenek kialakítani a jövőbeni politikai kezdeményezéseket EU és tagállami szinten, szem előtt tartva a kreativitás és innováció elősegítését az oktatáson és képzésen keresztül.


57 - 64. kilistázott hír, Összesen: 255

<<

1

2

3

4

5

6

7

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA