tartalomipar > e-esélyegyenlőség / e-befogadás

2011.05.09. A Piano fizetőssé teszi az interneten elérhető exkluzív tartalmakat a szlovák interneten

Már 2011. május 2-án elindul a Piano előfizetői rendszere, amely a szlovák interneten elérhető exkluzív tartalmakat teszi fizetőssé.


2011.05.09. Új interaktív honlap a könyvtárhasználati tapasztalatok gyűjtésére -- használóismeret

MATISZ válogatás a K I T -- Könyvtár - Információ - Társadalom - 2011. máj. 4. (18. szám) heti hírleveléből: Új interaktív honlap a könyvtárhasználati tapasztalatok gyűjtésére -- használóismeret; Könyvtári pornófilter helyett: tudatosabb képernyő-elhelyezés; Közszolgálati megaarchívum -- otthonról is elérhető lesz a NAVA?; Egységes európai szabadalmi rendszer: akár 80%-kal is csökken bejegyzés; Szerepjátékkal szerzett gazdasági ismeretek; Könyv-fantázia (képek); Növekszik a pornóoldalak látogatottsága a választási sikerek után; Gratuláció Drótos Lászlónak. Most jó helyre vándorolt az elismerés-tehermentesítés...; Videógrafika Magyarország morális állapotáról; Szovjet filmek a YouTube-on: heti 5 új klasszikus film nemzetközi...


2011.05.05. Fiatal alkotóknak szóló hazai és nemzetközi versenyfelhívások

A Magyar Tartalomipari Szövetség együttműködve társszervezeteivel, 2011. évben az online tartalmak előállítóinak világ, európai és hazai versenyein való megmérettetésére hívja meg a 30 év alatti magyar kreatív szakembereket: • eFestival Junior • World Summit Youth Award • EUROPRIX Multimédia Díj •

 


2011.05.02. India lehetővé teszi a tartalmak blokkolását

Az indiai kormány elfogadta az ország új internetkommunikációs törvényét. A jogvédők attól tartanak, hogy a jogszabály homályos pontjait kihasználva a kabinet korlátozni fogja a véleményszabadságot és kedve szerint tilthatja majd be a neki nem tetsző online tartalmakat.


2011.05.02. Professzori elismerés a Napidoktornak

Mostantól a Napidoktor szakértői professzori csapatát a világhírű, Egyesült Államokban élő orvos professzor, Dr. Kaáli Géza is erősíti. A neves orvos a napokban látogatást tett a Napidoktor szerkesztőségében, és gratulált az alig több mint egy éve indult egészség/életmód portál sikereihez.


2011.05.02. A felsőoktatási tanács a bizonyítványok megújítását javasolja

A Felsőoktatási és Tudományos Tanács (FTT) szerint a felsőoktatás demográfiai problémáinak megoldására az ott szerzett bizonyítványokat és tudást bizonyos időközönként kötelezően meg kellene újítani. A szervezet honlapján közzétett, nyolcvanegy oldalas elemzésben az áll, hogy még az idén elindítanák a felsőoktatási intézmények második integrációs hullámát.


2011.05.02. Páneurópa Jogász Unió:Fenntartható fejlődés követelményeinek hatása a jogfejlődésre - konferencia

A Páneurópa Jogász Unió már 2000. év eleje, a Tiszát ért ciánszennyezéssel kapcsolatban végzett jogi munkánk óta foglalkozik a fenntartható fejlődés témakörével.


2011.04.28. Okos facebookozásra tanítanak

Ingyenes webináriumot tart a Marketing Week Facebook iránt érdeklődőknek. A marketingeseket arra taníthatják meg, hogyan használják a közösségi oldalt.


25 - 32. kilistázott hír, Összesen: 255

<<

1

2

3

4

5

6

7

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA