tartalomipar > e-közigazgatás

2011.11.22. Kiváló magyar tartalmak – eFestival 2011 verseny nyertesei

Ez évben tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Magyar Tartalomipari Szövetség a hazai online és multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestival versenyt. A korábbi nyertesek és a zsűri által ajánlottan, illetve egyénileg nyolcvanhárom nevezés érkezett be az eFestival 2011 kiváló magyar digitális tartalom versenyre. Nagyon örömünkre szolgált a sok minőségi és innovatív megoldásokat felvonultató pályaműnek.


2011.07.18. Miniszteri biztos koordinálja a kormányzati hálózatok konszolidációját

Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter döntése alapján 2011. július 1-jétől fél éven át Both Zoltán, az állami tulajdonú Kopint-Datorg Zrt. elnöke koordinálja miniszteri biztosként a kormányzati célú távközlő hálózatok konszolidációjával és az új hálózati modell kidolgozásával kapcsolatos feladatokat.

 

 


2011.06.27. Tegyük hozzáférhetőbbé az e-kormányzati szolgáltatásokat!

„Május 27-én a Tanács következtetéseket fogadott el a 2011–2015-ös időszakra szóló európai e-kormányzati cselekvési tervről. A cselekvési terv célja, hogy előmozdítsa az e-kormányzati (elektronikus kormányzati) szolgáltatások elterjedését mind helyi és regionális, mind uniós szinten, hogy a polgárok és a vállalkozások Európa-szerte – származási országuktól függetlenül – szélesebb körben és könnyebben férhessenek hozzá az ilyen szolgáltatásokhoz.


2011.05.25. Bukhatnak a kormány rokkant-nyugdíj tervei

Nagyon komolyan kell venni, hogy a kormányprogram adminisztratív tehertételnek tekinti az érdekegyeztetést...


2011.05.09. Juhász Istvánné a PSZÁF új fogyasztóvédelemi igazgatója

Májustól Juhász Istvánné, a Stabilitás Pénztárszövetség korábbi főtitkára tölti be a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) fogyasztóvédelmi ügyvezető igazgatói posztját.


2011.04.28. A Vidékfejlesztési Minisztérium elkészítette a Nemzeti Vidékstratégia Koncepció – 2020 tervezetét

Nemzeti Vidékstratégia hosszú távú jövőképet, világos alapelveket valamint cselekvési programokat határoz meg a mezőgazdaság, a vidék és a gazdatársadalom újraélesztésére.


2011.04.28. Az egységes piac fejlesztésének tizenkét iránya 2012-ig: együtt egy újfajta növekedésért

Az egységes piac az Európai Uniónak lételeme és fő gazdasági motorja. A jelenlegi gazdasági válsággal szemben is ez a leghatásosabb eszközünk. Ám az 1992-es létrehozása óta elért előrehaladás ellenére még nem sikerült teljesen kiaknázni a benne rejlő növekedési lehetőségeket. Az egységes piacnak tehát új szakaszba kell lépnie egy újfajta, környezetbarátabb és társadalmilag befogadóbb növekedés megalapozása érdekében.


1 - 8. kilistázott hír, Összesen: 61

1

2

3

4

5

6

7

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA