Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/d4467a5f51c39e039ae9ea0499d9b573 because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: Hírek
tartalomipar

2011.06.29. A Hallatlan.hu a világ 40 legjobb digitális tartalma között a World Summit Award versenyen

Kiemelkedő magyar siker World Summit Award (WSA), a hazánkban a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) támogatásával folyó e-content versenyen: a Hallatlan.hu elnyerte a világ legjobb digitális tartalmainak járó díjat az e-Befogadás kategóriában.


2011.06.28. 5. DE! konferencia

Idén ötödik alakalommal kerül az NJSZT által megrendezésre a Digitális Esélyegyenlőség konferencia. A konferencia „EGÉSZség és egészségen túl” címmel áttekintést ad az infokummunikációs eszközök, technológiák alkalmazási lehetőseiről az egészséges információs társadalom megteremtéséért és megőrzéséért.


2011.06.27. Legyél te is tartalomkurátor! (Scoop.it)

Nem sokkal a Médiablog cikke után a Mashable is foglalkozott a perszonalizáció, vagyis a korábbi viselkedésen alapuló szűrés ellentmondásaival.

kategória: tartalomipar

2011.06.17. Digitális Menetrend Közgyűlés

Az első Digitális Menetrend Közgyűlés /Digital Agenda Assembly/ 2011. június 16-17.-én kerül megrendezésre Brüsszelben - a workshopokon az egyes kihívásokra adandó megoldások azonosítására, a plenáris üléseken pedig a megbeszélések összesítése és a további teendők meghatározására fókuszálnak.


2011.05.27. A szellemi-tulajdonjogok szabályozásának megújításával a Bizottság új lendületet ad a kreativitásnak és az innovációnak

A szabadalmat, a védjegyet, a formatervezési mintaoltalmat és a földrajzi jelzéseket, valamint a szerzői jogokat vagy a szerzői jogokhoz kapcsolódó jogokat (előadók, gyártók, műsorszolgáltatók jogai) magában foglaló szellemi-tulajdonjogok évszázadok óta léteznek.


2011.05.12. Új lendületben a Széchenyi Kártya

A Széchenyi Kártya program napjainkra a legtöbb kis és középvállalkozáshoz elérő, piacvezető, államilag támogatott hitelkonstrukcióvá vált. A KA-VOSZ Zrt. a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Vállalkozók Országos Szövetségének közös vállalkozásának közreműködésével eddig 146 ezer kibocsátott kártyával együttesen 880 milliárd forint kedvezményes hitelt helyeztek ki a programban résztvevő bankok a kis- és középvállalkozásokhoz.


2011.05.11. Digitális kiadványok jövője - Bevezető a digitális kiadványok világába

Amíg a kiadóvállalatok, kiadvány szerkesztők és terjesztők el voltak foglalva az egymás közti versengéssel, egy új – mindennél fenyegetőbb és kifinomultabb – versenytárs jelent meg a piacon, amelyről eddig nem nagyon vettek tudomást. Ez a számukra fenyegető “versenytárs” nem az internet és az új média, melyet több-kevesebb sikerrel már beszelídíthettek a meglévő, nyomda-központú üzleti modelljükbe blogjaikkal, közösségi portáljaikkal, hanem maguknak a papír alapú kiadványaiknak a digitálissá válása.


2011.05.09. A Piano fizetőssé teszi az interneten elérhető exkluzív tartalmakat a szlovák interneten

Már 2011. május 2-án elindul a Piano előfizetői rendszere, amely a szlovák interneten elérhető exkluzív tartalmakat teszi fizetőssé.


9 - 16. kilistázott hír, Összesen: 52

<<

1

2

3

4

5

6

7

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA