Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/0d6559b89231bdbe2fec79161ced2567 because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170

Warning: exec() has been disabled for security reasons in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_div.php on line 438
Magyar Tartalomipari Szövetség: Hírek
díjak / versenyek > magyar díj

2011.10.14. Közönségszavazást indítunk az eFestival 2011 versenyen

Idén először közönségszavazást indítanak az eFestival kiváló magyar tartalom verseny szervezői: az eFestival hivatalos Facebook oldalán - a www.facebook.com/eFestival.hu címen - megtekinthetőek a nevezett pályaművek és a közönség szavazhat kedvenc digitális tartalmára / honlapjára / alkalmazására.


2011.09.22. eFestival 2011 - meghosszabbított nevezési felhívás

A Magyar Tartalomipari Szövetség idén ismét megrendezi a hazai kreatív ipar kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt. A verseny célja arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi digitális tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a hazai és külföldi felhasználóknak.


2011.07.06. Ötlettől a termékig, projektig!

Kutatás, fejlesztés, innováció. Axiómaszámba menő tevékenységek. Az itbusiness az innováció pártján áll. Méghozzá maximálisan. Talán mindenki érzékeli, hogy az innováció lételemünk saját üzletünkben, az itbusinessben. De a szélesebb körben vett it-businessben is! Ennek szellemében és a hagyományokat ápolandó, idén is „kidoboljuk”, hogy július végéig lehet pályázni az itbusiness innovációs nagydíjára, az itbusiness leadership awardra.


2011.06.28. 5. DE! konferencia

Idén ötödik alakalommal kerül az NJSZT által megrendezésre a Digitális Esélyegyenlőség konferencia. A konferencia „EGÉSZség és egészségen túl” címmel áttekintést ad az infokummunikációs eszközök, technológiák alkalmazási lehetőseiről az egészséges információs társadalom megteremtéséért és megőrzéséért.


2011.05.09. Webvideó verseny

A Kreatív Csoport idén is elindítja a Webvideó Versenyt, melynek célja, hogy megtalálják Magyarország legjobb online felhasználásra és fogyasztásra készített mozgóképes tartalmait.


2011.05.09. "Harsányi István-díj"

A hazai menedzserképzés elősegítése, illetve a menedzsment ismeretek elsajátítása céljából magánkezdeményezés alapján 1991-ben életre hívott, a Magyar Innovációs Szövetség által gesztorált és a Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság által támogatott közhasznú Manager Képzés Alapítvány, elsősorban a gazdasági, a műszaki és a természet-tudományi felsőfokú intézményekben graduális és posztgraduális, valamint a PhD-képzés keretében tanuló hallgatók menedzsment ismereteinek bővítését, gyakorlatban történő alkalmazását hivatott elősegíteni.


2011.05.05. Fiatal alkotóknak szóló hazai és nemzetközi versenyfelhívások

A Magyar Tartalomipari Szövetség együttműködve társszervezeteivel, 2011. évben az online tartalmak előállítóinak világ, európai és hazai versenyein való megmérettetésére hívja meg a 30 év alatti magyar kreatív szakembereket: • eFestival Junior • World Summit Youth Award • EUROPRIX Multimédia Díj •

 


2011.04.28. Delfin díj

A Magyar Telekom 2008 óta DELFIN Díjjal jutalmazza azokat a szállítóit, akiknek a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítményük példamutató.


9 - 16. kilistázott hír, Összesen: 71

<<

1

2

3

4

5

6

7

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA