Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/e0de29865071bfae4d4ffb2c627b6ccb because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: Hírek
projektek > MATISZ projekt

2012.11.14. PIN szakképzés fejlesztési projekt eredményei, zárórendezvény

A ProInterNet (PIN) projekt az infokommunikációs technológiák (IKT) és multimédia területén létrejött, új szakmák munkaprofiljait, kompetencia igényeit határozza meg az EU Képesítési és az eKompetencia Keretrendszerek figyelembevételével.


2010.11.23. A Magyar Tartalomipari Szövetség Digitális Magyarország Vitairatra vonatkozó észrevételei és javaslatai

Általános vélemény: A Vitairat célkitűzéseit, szerkezetét és nyelvezetét rendkívül jónak tartjuk. Jól illeszkedik az EU 2020, a Digitális Menetrend, a Kormányprogram prioritásaihoz és támogatja az Új Széchenyi Tervben szereplő IKT és kreatív iparági fejlesztési célok megerősítését.


2010.03.08. Kompetenciák és készségek az eTartalom fejlesztésében konferencia - 2010. március 19, Köln

Az elmúlt másfél év során egy partnercsoport 8 európai országból azon dolgozott, hogy beazonosítsa az eTartalom szakmák kompetenciáit és készszégeit, valamint hozzárendelje ezeket az Európai Képesítési Keretrendszerhez (European Qualifications Framework, EQF) és az eKompetencia Keretrendszerhez (eCompetences Framework, eCF).


2006.08.08. Az IT-mentor program rövid ismertetése

EQUAL Hungary logó

Az Európai Foglalkoztatási Stratégia céljaival megegyező, közösségi kezdeményezésre létrejövő EQUAL program keretében a munkavállalás szempontjából hátrányos helyzetű, jelenleg inaktív és 45 éven felüli munkanélküliek hat hónap időtartamú képzése a célcsoport diplomaoszásával ért véget, ezt követően a differenciált kompenenciákkal rendelkező célcsoport-tagok egyéves munkagyakorlaton mélyítik el tudásukat.


2006.06.28. IT-mentor - az informatikai szektor, mint munkaadó

EQUAL Hungary logó

Az EQUAL program keretében működő konzorcium hat hónap időtartamú IT-mentor képzése diplomaosztással ért véget június 9-én, ezt követően a differenciált kompenenciákkal rendelkező célcsoport-tagok egyéves munkagyakorlaton mélyítik el tudásukat.


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA