projektek > hazai projekt

2010.08.24. Adatkapcsolási projektek

A Neumann Nonprofit Kft. egyik kevésbé ismert tevékenysége a közérdekű adatbázisok összekapcsolása és anonimizálása. A 2007. évi CI. tv. alapján a Neumann Nonprofit Kft. jelenleg hat adatkérést menedzsel.


2010.08.24. Abai és Fejér megyei közösség- és demokráciafejlesztés - (TAMOP 5.1.A – 10/1 pályázat)

A Stratégiakutató Intézet idén júniusban nyerte meg az Abai és Fejér megyei közösség- és demokráciafejlesztés TAMOP pályázatot. Ez a projekt elsősorban a részvételi demokrácia és a részvételi közösség modelljének elterjesztését szolgálja. Ezért Magyarországon (és Európában is) kitüntetett figyelmet érdemel majd.


2010.08.23. Ország marketing egy kézben!

Az ITDH, az AMC és a Magyar Turizmus Zrt. összevonását tervezik


2010.07.02. Szeptemberben informatikai mérföldkőhöz érünk

Az új kormányzat alatt nem lesz mostohagyermek az infokommunikáció, csak jelentős mértékben másképp – az illetékes államtitkár, Nyitrai Zsolt szerint ésszerűbben, takarékosabban – fogják csinálni. S a bevált dolgokat sem dobják ki csak azért, mert az előző kormány műve.


2010.06.21. Bábeli program - A SMART projekt

Az infokommunikációs technológiák hiába szűkítették globális faluvá a földkerekséget, a lingvisztikai Bábel újabb határokat húz. Minél „kisebb” a világ, annál inkább érzékelhetők a lakóit elválasztó nyelvi korlátok. Európa jól szemlélteti a helyzetet.


2010.06.21. Támogatási lehetőséget, a kutatás-fejlesztési és az innovációs területekre

A Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium által összeállított és az alábbi Kreatív Iparágak Platform - KIP oldalról letölthető forrástérkép tartalmazza az összes jelentős hazai, európai uniós és kétoldalú nemzetközi támogatási lehetőséget, amelyek a bennük megfogalmazott prioritások és célok tekintetében a kutatás-fejlesztést és az innovációt támogatják.


2010.06.08. Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Könyvtárában RFID rendszert épített ki az ODIN mérnöki csapata

A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében 2008-ban indult az a közel húszmilliárd forintos könyvtárfejlesztési program, amelynek során lehetőség nyílt a könyvtárak számára technikai eszközök, köztük RFID alapú azonosítási megoldások beszerzésére.


41 - 48. kilistázott hír, Összesen: 57

<<

1

2

3

4

5

6

7

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA