Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/ddd3a80b9d52098cb8dfc4451687cd1c because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: Hírek
tartalomipar > e-közigazgatás

2010.05.27. Egyelőre titok, mire jutott az Országmárka Tanács

Még mindig nem nyilvános Magyarország márkastratégiája, amin a kormány tanácsadó testületeként egy éve dolgozik az Országmárka Tanács. Elvileg tavaly év végére jött volna létre a stratégia, amit év elején kezdtek volna meg bevezetni. De igényt tart-e minderre az új kormány?

kategória: internet, e-közigazgatás

2010.05.25. Gyorsabb a nullás igazolások kiadása

Hamarosan igénybe vehető lesz az egyablakos vámügyintézés a Vám- és Pénzügyőrségnél - egyebek mellett erről számolt be a VPOP országos parancsnoka. Nagy János elmondta, hogy saját költségből befejeződött a testület Egységes Folyószámla Kezelő és Vezérlő Rendszerének fejlesztése, ez az oka a kedvező változásoknak.

kategória: internet, e-közigazgatás

2010.05.11. Törvény a brit digitális gazdaságról: csak egy fele van az éremnek

Az angliai választások előtt pár héttel a brit parlament Képviselőháza elfogadta az internetblokádok bevezetéséről szóló jogszabályt. A brit parlament alsóháza által történő elfogadását követően, a Digital Economy Bill – még a parlament május 6-ára kiírt nemzeti választások okán történő feloszlása előtt – megkapta a Lordok Háza jóváhagyását valamint a törvényi erőre emelkedéshez szükséges uralkodói szentesítést is. A harmadik olvasatban elfogadott törvény értelmében a fájlcserélők a jövőben rendkívül szigorú büntetésekre számíthatnak. Az egyes honlapok elérhetetlenné tételét a brit gazdasági miniszter rendelheti el.


2010.04.20. K+F deregulációs kormányrendelet

A hazai költségvetési forrásokból finanszírozott K+F és innovációs programok pályázati eljárásrendjeit egységesítő rendeletet fogadott el a Kormány 2010. április 7-i ülésén.


2010.04.20. Jövőre valóra válhat az e-önkormányzati ügyintézés

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) bejelentette, az ország mind a hét régiójában elindul az interneten keresztül intézhető önkormányzati szolgáltatások elindításához szükséges ASP-központok kiépítése.


2010.04.13. Magyar Vállalkozásfejlesztési Hálózat Konzorcium (MVHK) javaslatok

A megyei és fővárosi vállalkozásfejlesztési alapítványok alkotta Magyar Vállalkozásfejlesztési Hálózat Konzorcium (MVHK) javaslatai az új kis- és középvállalkozás-fejlesztési politikák kidolgozásához (Kivonat)


2010.02.22. Civil Szolgáltató Központok működtetésének támogatása című (CSZK-MT-10-A/B/C) pályázat meghirdetése

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft (ESZA Nonprofit Kft.) a Szociális és Munkaügyi Minisztérium megbízásából, a szociális és munkaügyi miniszter 7/2009. (III. 18.) SZMM rendelete, a szociális és munkaügyi miniszter irányítása alá tartozó fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásáról szóló 2010. évi SZMM rendelet, az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény (a továbbiakban: Áht.), az államháztartás működési rendjéről szóló 292/2009. (XII.19.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Ámr.) alapján pályázatot hirdet Civil Szolgáltató Központok működésének támogatására.


49 - 56. kilistázott hír, Összesen: 61

<<

1

2

3

4

5

6

7

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA