média / infrastruktúra > mobil / távközlés

2010.05.19. Terjed a PICIPÉNZ mobilparkolás-fizetési szolgáltatás

A PICIPÉNZ mobilparkolás-fizetési szolgáltatás 2010. május 10.-től újabb budapesti területekkel bővült. Bizonyára már többen fizettek parkolást mobiltelefonnal vagy azért mert nem volt nálatok elegendő aprópénz vagy azért mert nem tudtátok pontosan előre, hogy mennyi ideig is szeretnétek várakozni.


2010.05.18. MOBIP 2010 - Partnerség és beruházás mobil szolgáltatásokba

Az Európai Unió Versenyképességi és Innovációs Keretprogramján (Competitiveness and Innovation Framework Programme - CIP) belül, az "EUROPE INNOVA" intézkedéshez kapcsolódóan, új pályázati projekt indult 2009 szeptemberétől Mobil Szolgáltatások Innovációs Platformja (Mobile Services Innovation Platform, MOB-IP) címmel.


2010.05.11. Már fotókból is tud szöveget fordítani a Google

A Google csütörtökön egy új funkciót jelentett be androidos mobiltelefonokon futó Google Goggles szoftverében, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül képekből fordíttassanak le szövegeket a telefonnal. Az új funkció révén így megspórolható a például egy külföldi út során látott táblák, árucímkék vagy más feliratok - egyébként számos hibalehetőséget rejtő - begépelése, és helyette közvetlenül a készülékkel készített fotók alapján lehet az azokon látható szövegek lefordítását kérni.


2010.04.07. Elkezdődött az iPad-őrület Amerikában

Április harmadikán, helyi idő szerint reggel kilenckor, magyar idő szerint délután háromkor kezdte meg az Apple új táblagépének, az iPadnek az árusítását. A készülékből az előrejelzések szerint több százezer darab találhat gazdára még ezen a hétvégén.

 


2010.02.09. "Hűséges" előfizetés + kedvezményes iPad?

Úgy látszik, még mindig vannak, akik azt gondolják, hogy a márciusban piacra kerülő iPad egycsapásra megoldja a napi- és hetilapkiadók gondjait. Sajnos tévednek.


2010.02.04. Ágens portál hírei

A videó jövője; Virtuális világok a valódi biztonságért


2010.02.04. Közösségi mobiltévét fejleszt egy magyar cég

A 2010-es GSM Világkiállításon, Barcelonaban mutatkozik be a technológiafüggetlen MOTIware, az ITware közösségi mobil TV megoldása.


41 - 48. kilistázott hír, Összesen: 61

<<

1

2

3

4

5

6

7

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA