média / infrastruktúra > mobil / távközlés

2010.09.08. Mobil tartalmak nemzetközi versenye

Ebben az évben egy különleges World Summit Díj indul útjára a mobil tartalmak megmérettetésére WSA-Mobil néven, melynek az ünnepélyes díjkiosztó Gálája Abu Dhabiban lesz decemberben.


2010.09.07. GINNT Expo - Növelje cége hatékonyságát és csökkentse költségeit: a jövő innovációi már elérhetők a GINNT EXPO-n!

Hallott már a mobilmarketing legújabb lehetőségeiről, melyekkel célzott közönséget érhet el, és megismerheti vevői vásárlási szokásait? Vagy inkább arra kíváncsi, hogyan fizethet teljesen biztonságosan a mobiltelefonjával? Esetleg szeretné megismerni a legkorszerűbb nyomon követési megoldásokat?


2010.08.23. Forradalom az elektronikus könyvek piacán

Ha tetszik, ha nem, az iPad felforgatta az e-readerek világrendjét. Átalakulnak az üzleti modellek, és átalakul az is, amit úgy hívünk: e-könyv.


2010.07.28. Szabó Béla lett a Vodafone marketingkommunikációs igazgatója

Szabó Bélát nevezték ki augusztus 16-i hatállyal a Vodafone Magyarország marketingkommunikációs igazgatójává.


2010.07.23. Júliustól sms-ben vagy e-mailben is értesítést kérhetnek az ügyfelek az okmányirodákban

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) ismét bővíti szolgáltatásai körét. Az új szolgáltatás 2010. július közepétől lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy e-mailben vagy SMS-ben, esetleg mindkettőben automatikus értesítést kapjon, ha az általa igényelt okmány – személyazonosító igazolvány, útlevél illetve vezetői engedély – elkészült és átvehető az okmányirodában. Ha az okmány postai megküldését kérte, úgy értesítést kap a postázás időpontjáról.


2010.07.20. Júliustól sms-ezhetünk is az okmányirodákkal

Július közepétől sms-ben vagy e-mailben is értesítést kérhetnek az ügyfelek az okmányirodákban arról, hogy elkészült az általuk igényelt igazolvány, útlevél, illetve vezetői engedély - közölte a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH)sajtóirodája kedden az MTI-vel.


2010.07.02. Tévén és telefonon is elérhető a Hulu

Az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvendő streaming szolgáltatás utat mutat a többiek számára - immár egyes televíziókon és telefonokon is elérhető a platform, hamarosan pedig konzollal bővül a kínálat.


33 - 40. kilistázott hír, Összesen: 61

<<

1

2

3

4

5

6

7

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA