média / infrastruktúra > mobil / távközlés

2011.02.22. A legjobb utazási alkalmazások okostelefonra

Kezdetben az iPhone-ok és más okostelefonok legnagyobb attrakciója a zeneszámok és videók lejátszása volt, aztán a zenét és a filmeket felváltották a játékok. A legújabb hullámban már egy teljes utazást is meg lehet szervezni okostelefonokra fejlesztett alkalmazásokkal a szállodafoglalástól kezdve az éttermi asztal lefoglalásán át egészen a városnézések megtervezéséig. A CNN utazási oldala összeállította a legérdekesebb és leginkább hasznos utazási alkalmazásokat.


2011.02.15. Nokia CEO: veszélyben a jövő!

Stephen Elop, a Nokia vezérigazgatója egy, munkatársaknak szánt belső feljegyzésben őszintén írt a finn mobilcég jövőjével kapcsolatos aggodalmairól és olyan, egyre erősebbé váló piaci versenytársakról, amelyek – mint az Apple, az Android vagy a sencseni „white box” birodalom – végleg megfoszthatják piacvezető szerepétől a céget.


2011.01.25. Az okostelefonok navigálnak minket

Az elmúlt három év áttörést hozott a navigációs eszközök világában: a korábban csak navigáció céljára használt PDA eszközök helyét fokozatosan elkezdték átvenni az okostelefonok. 2010 szeptemberében a magyar lakosság már 1,5 millió navigációra is képes okostelefont birtokolt, és ez tér nyílik a helymeghatározásra építő szolgáltatások terjedésének – derül ki a GKIeNET – T-Mobile Jelentés az internetgazdaságról kutatásából.


2011.01.10. A világ második legjobb iPad-magazinja a Story

A new yorki székhelyű McPheters & Company elemzőcég a világ 1000 magazin alkalmazása között a Sanoma Story iPad kiadását a második legjobbnak minősítette. Az ún. iMonitor összesítésében a magyar magazinalkalmazást kizárólag a tekintélyes brit Sunday Times magazin iPad-appja előzte meg, és olyan „versenyzőket” hagyott a háta mögött, mint a TIME vagy a The Washington Post


2010.12.17. Kiemelkedő siker a World Summit Award mobil tartalom versenyen

Az AFF Group által a Magyar Turizmus Zrt. számára fejlesztett Hungary Tourism alkalmazás GLOBAL WINNER díjat nyert az Abu Dhabiban, az ENSZ támogatásával megrendezett versenyen


2010.12.07. KIT Hírlevél

MATISZ válogatás K I T - Könyvtár - Információ - Társadalom - 2010. dec. 1.


2010.12.03. Új magyar e-Etikett!

A Magyar Telekom és lakossági márkái, a T-Home és T-Mobile a társadalomtudományok néhány ismert magyarországi szakértőjét és véleményformáló személyiségeket kértek fel arra, hogy segítsenek eligazodni digitális világunkban, tegyenek ajánlásokat arra, mit illik tenni és mit nem azokban a helyzetekben, amikor digitális kommunikációs eszközöket használunk.


2010.10.05. "Díjazzuk az ötleted!"

Tekersz? Akkor neked is kéne a BiNFO okos-telefonos alkalmazás (iPhone-ra, Android-ra, majd később Windows Mobile-ra), ami segítségedre lesz a kerékpáros mindennapjaidban - mind a városban, mind a városon kívül.


25 - 32. kilistázott hír, Összesen: 61

<<

1

2

3

4

5

6

7

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA