díjak / versenyek > nemzetközi díj

2011.12.22. Az év végéig pályázható a 2012. évi Európai e-Kiválóság Díj

2011. december 31-ig várja a pályázatokat az Európai e-Kiválóság 2011 Díj (European Seal of e-Excellence), amely az infokommunikációs technológiák (IKT) és digitális média területén tevékenykedő élenjáró cégeket tünteti ki.

 

Várható, hogy az évvégi beadási határidő meghosszabbításra kerül!


2011.11.22. Kiváló magyar tartalmak – eFestival 2011 verseny nyertesei

Ez évben tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Magyar Tartalomipari Szövetség a hazai online és multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestival versenyt. A korábbi nyertesek és a zsűri által ajánlottan, illetve egyénileg nyolcvanhárom nevezés érkezett be az eFestival 2011 kiváló magyar digitális tartalom versenyre. Nagyon örömünkre szolgált a sok minőségi és innovatív megoldásokat felvonultató pályaműnek.


2011.06.29. A Hallatlan.hu a világ 40 legjobb digitális tartalma között a World Summit Award versenyen

Kiemelkedő magyar siker World Summit Award (WSA), a hazánkban a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) támogatásával folyó e-content versenyen: a Hallatlan.hu elnyerte a világ legjobb digitális tartalmainak járó díjat az e-Befogadás kategóriában.


2011.05.11. Díjjal tüntették ki a 2011 évi World Summit Award e-Inclusion kategória nevezettjét, a Hallatlan Alapítvány online jelnyelvi szótárát

A World Summit Award (WSA), a világ legjobb e-Content és leginnovatívabb IKT-alkalmazásainak kétévente megrendezésre kerülő versenye jelenleg is zajlik. Örömmel adunk hírt arról, hogy a WSA verseny 8 kategóriájának egyikében, a „Társadalmi befogadás / Részvételi demokrácia” kategóriában Magyarországot képviselő Hallatlan Alapítvány Online jelnyelvi szótár projektje elnyerte a Sozialmarie díjat.


2011.05.09. A közelgő WSIS Fórum céljait teljesítik ki a jelenleg zajló WSA és WSYA e-tartalom versenyek

A most futó Word Summit Award (WSA) és Word Summit Youth Award (WSYA) - hazánkban a MATISZ támogatásával folyó e-content versenyek - az ENSZ Információs Társadalom fejlesztését célul kitűző menetrendjét támogatják. A WSIS Fórum (Információs Társadalom Csúcstalálkozó - World Summit on the Information Society), 2011 idei programjában az UNESCO határozottan kiemeli az infokommunikációs technológiák (IKT) lehetőségeit a befogadó, nyitott és sokszínű tudásalapú társadalmak kiépítésében.


2011.05.05. Fiatal alkotóknak szóló hazai és nemzetközi versenyfelhívások

A Magyar Tartalomipari Szövetség együttműködve társszervezeteivel, 2011. évben az online tartalmak előállítóinak világ, európai és hazai versenyein való megmérettetésére hívja meg a 30 év alatti magyar kreatív szakembereket: • eFestival Junior • World Summit Youth Award • EUROPRIX Multimédia Díj •

 


2011.04.07. Magyar nevezők a 2011. évi World Summit Award versenyen

A 2011. évi World Summit Award (WSA) pályázatok benyújtásának határideje 2011. március 31-én lezárult. A Magyar Tartalomipari Szövetség örömmel jelenti be a magyar WSA nyolc kategóriájának jelöltjeit, melyek az eFestival nyertesei közül kerültek ki.


2011.04.07. Hungarian best eContent nominees for World Summit Award

The Hungarian Association of Content Industry is happy to announce the 8 Hungarian nominees selected form the best eContent solutions of Hungarian creative industry, the winners of eFestival, that is the national pre-selection competition of World Summit Award.


9 - 16. kilistázott hír, Összesen: 69

<<

1

2

3

4

5

6

7

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA