termékek és szolgáltatások > MATISZ termék / szolgáltatás

2011.06.04. Sajtóközlemény: A MATISZ-szal tárgyal az NMHH az internetes forródrót szolgáltatásról

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a Magyar Tartalomipari Szövetséggel (MATISZ) folytat tárgyalásokat a törvénybe ütköző internetes tartalmak bejelentését lehetővé tevő magyarországi online „forró drót” jövőbeli üzemeltetéséről.


2011.03.21. Az első lépések példamutatóak

Egykoron adatbázis-szolgáltató cégeket tömörített a ma Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) néven közismert civil szervezet. Az idén húsz esztendős szövetség ügyvezető elnöke, Mlinarics József szerint tíz éve jött el annak az ideje, hogy újabb területek -- így a tartalomipar egészének – képviseletét is felvállalják. Az infoter.eu-nak adott interjújában Mlinarics ismertette a szervezet szerteágazó tevékenységének főbb eredményeit.


2010.07.23. Szüntessék meg a digitális tartalmak diszkriminatív adózását, a nem papíralapú könyvek is 5 % ÁFA kulcs szerint adózzanak!

A Magyar Tartalomipari Szövetség támogatja a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének a nem papíralapú könyvek 5 % ÁFA kulcsára vonatkozó javaslatát.


2010.04.22. Felhasználóbarát honlap minősítés

A Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) 2010. évben egy új szolgáltatással szeretné segíteni a tartalomszolgáltatókat és a webfejlesztőket annak érdekében, hogy a fogyasztók, felhasználók könnyebben, biztonságosabban jussanak információkhoz.


2009.08.19. Interkönyv - Magyar Innováció a hazai szakkönyvterjesztésben

MATISZ tagszervezet a Typotex Kiadó által fejlesztett Interkönyv honlapján aktuális és örökérvényű szakkönyvek és felsőfokú tankönyvek érhetők el elektronikus formában, amelyek mind egészben, mind külön fejezetenként megvásárolhatók.


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA