ajánlatok > hazai ajánlat

2011.03.08. Nyelvtanulás Máltán - 10+1!

Van 10 jó barátod, akikkel szívesen töltenél el két hetet, nyaralnál másképp?

Gyertek Máltára az ELA-Maltahoz, délelőtt csoportos angol nyelv oktatásban vehettek részt, majd délután be tudjátok járni a szigetet, hajóval körbejárhatjátok Máltát, Gozo-t, Comino-t, bulizhattok...


2011.01.05. CEBIT - Nemzetközi Számítástechnikai Világvásár

A LOCOMOTIV Travel 3 napos utazási ajánlata a CeBIT Nemzetközi Számítástechnikai Világvásárra

 


2010.05.06. Exkluzív online tréning Ügyfeleinknek!

Gondolta volna, hogy a hazai kisvállalatok 73%-ával előfordult már, hogy elfelejtették, miben maradtak legutoljára kollégájukkal/üzletfelükkel egy megbeszélés kapcsán és 59%-uknak anyagilag is mérhető kellemetlen helyzete adódott az ilyen esetekből?


2010.04.30. Kiadó irodahelyiség

A Ferencváros újjáépült negyedében, a Nagyvárad térhez és a Klinikákhoz egyaránt közel, a Vendel u. 11. szám alatti Vendel Iroda- és Konferenciaházban kiadó egy gyönyörű, 3. emeleti, világos, 460 nm-es irodahelyiség.

kategória: hazai ajánlat

2009.07.14. Legyen ott az Ön cége is az eMagyarország hálózat ajánlott IT szolgáltatóinak jegyzékén!

Az IVSZ keresi azokat a vállalkozásokat, akik mind szakmailag, mind pedig szolgáltatásuk színvonalában a leginkább ki tudják szolgálni az eMagyarország Pontokat.


2009.05.15. Megújult a DATIVUS szótár és fordítóprogram család

Most már - a használati céltól és az alkalmazó nyelvtudásától függően - öt eltérő összetételű, tulajdonságú programcsomag közül lehet választani, amelyek a különböző felhasználói igényeknek megfelelően épülnek fel. Így mindenki megtalálhatja a számára legalkalmasabb, és árban is megfelelő DATIVUS terméket.

kategória: hazai ajánlat

2009.05.12. MATISZ tagoknak 20% kedvezmény a 20 éves CID-től!

20. születésnapját ünnepli idén ősszel a CID Cég-Info Kft., Magyarország egyik vezető címlista értékesítője és direktmarketing ügynöksége.

kategória: hazai ajánlat

2009.05.06. Felhívás tartalomfejlesztő szakértői feladatok ellátására

A TÁMOP-2.2.1 kiemelt projekt az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) stratégiai céljainak (a foglalkoztatás bővítése és a tartós növekedés feltételeinek megteremtése) megvalósulását szolgálja azzal, hogy a versenyképesség növelését célzó tényezők közül a tudásgazdasághoz nélkülözhetetlen humánerőforrás fejlesztését a képzési minőség és tartalom fejlesztésével segíti elő.

kategória: hazai ajánlat

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA