karrier > munkahelyváltás

2013.09.11. IT szakemberek számára szükséges kompetenciák felmérése

Az Európai Bizottság meghirdette a Grand Coalition for Digital Jobs kezdeményezést, amelyhez az EU IT képzőket tömörítő CEPIS szervezet az ún. eCompetence Benchmark adatgyűjtő felméréssel igyekszik hozzájárulni. A Grand Coalition egy többoldalú partnerségi kezdeményezés, amely megpróbál válaszokat keresni az ICT szakemberek hiányával, a végzettségek zűrzavarával előállt keserves európai helyzetre.


2012.04.22. A Bizottság új intézkedéseket és megoldásokat javasol az uniós munkahelyteremtő fellendüléshez

Strasbourg, 2012. április 18. – az uniós munkanélküliség csúcspontjára és a következő hónapokat illető elszomorító gazdasági előrejelzésre való tekintettel a Bizottság ma konkrét intézkedéseket javasolt a munkahelyteremtés ösztönzése érdekében. A javaslat a munkahelyteremtés keresleti oldalára összpontosít azáltal, hogy megoldásokat javasol a tagállamoknak a munkaerő-bővítés ösztönzéséhez: csökkentsék a foglalkoztatást terhelő adókat vagy nagyobb mértékben támogassák az új vállalkozásokat. Egyúttal számba veszi a jövőben a legnagyobb munkahelyteremtő potenciállal rendelkező területeket is: a környezetbarát gazdaság, az egészségügyi szolgáltatások, valamint az információs és kommunikációs technológiák (ICT)....


2011.05.25. Mong Attilát vitte az Origo

Mong Attila május 16-tól az Origo egyik felelős szerkesztőjeként folytatja pályafutását.


2011.05.09. Juhász Istvánné a PSZÁF új fogyasztóvédelemi igazgatója

Májustól Juhász Istvánné, a Stabilitás Pénztárszövetség korábbi főtitkára tölti be a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) fogyasztóvédelmi ügyvezető igazgatói posztját.


2011.04.13. Új vezetőt neveztek ki az NNG-nél

A vállalat az autóipari navigációs megoldások piacán szeretné erősíteni a pozícióját. Erre a feladatra Balogh Pétert kérték fel, aki korábban stratégiai igazgató volt a cégnél.


2011.04.05. Elnök a NIH élén

2011. március 17-i hatállyal Dr. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, Dr. Mészáros Györgyöt nevezte ki a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) elnökévé.


2011.04.05. Kitzinger Dávid lett a Hangfelvétel-engedélyezési Osztály új vezetője

Kitzinger Dávid személyében online tartalomfejlesztési szakértő csatlakozott az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesülethez. Kitzinger Dávid a Hangfelvétel-engedélyezési Osztály új vezetője 2011. április 4-től.


2011.03.30. Az NMHH elnöke kinevezte a média- és hírközlési biztost

Dr. Bodonovich Jenőt nevezte ki média- és hírközlési biztossá Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke.


1 - 8. kilistázott hír, Összesen: 29

1

2

3

4

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA