Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/e6b73cffbc061ee1e92935ed7cea6ed3 because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: Hírek
rendezvények > tagszervezeti rendezvény

2011.06.28. 5. DE! konferencia

Idén ötödik alakalommal kerül az NJSZT által megrendezésre a Digitális Esélyegyenlőség konferencia. A konferencia „EGÉSZség és egészségen túl” címmel áttekintést ad az infokummunikációs eszközök, technológiák alkalmazási lehetőseiről az egészséges információs társadalom megteremtéséért és megőrzéséért.


2010.10.13. Meghívó - SZVT által szervezett rendezvény október 27-én

Az összejövetel célja, hogy a társadalmi szervezetek, mint a nézők és hallgatók nagy csoportjainak képviselői, hangolják össze a közszolgálati műsor- és tartalomszolgáltatókkal kialakuló kapcsolatukat. Ily módon legyen szervezett együttműködés a művelt közönség igényeinek kifejezésére, és a közszolgálati feladatok teljesítése színvonalának megítélésére, jobbá tételére.


2010.10.13. A fejlett Kína bemutatkozása Magyarországon

2010. október 21-én Budapesten kerül megrendezésre az Advanced China in Hungary rendezvény.


2010.09.28. Felhívás a közönség kapcsolatának kiépítésére, továbbfejlesztésére a közszolgálati műsor- és tartalomszolgáltatókkal

A kettős, közszolgálati és kereskedelmi rádiós-televíziós világban, ahol az uralkodó piaci szerepet a kereskedelmi adók szerezték meg, a közszolgálatiak egyre hátrébb szorulnak. A kereskedelmi vállalkozások legszívesebben elsodornák, megsemmisítenék a közszogálatiakat.


2010.09.14. Kreatív Média Innovációs Klaszter - nyitó rendezvény és sajtótájékoztató

A Magyar Tartalomipari Szövetség, a Budapesti Corvinus Egyetem, a West Balkán Szórakoztatóipari Kft. és a StrateGO Hungary Fejlesztési Kft. széles körű partnerséget hoztak létre 2008-ban, azzal a céllal, hogy kiaknázzák az infokommunikációs technológiák, a szórakoztatóipar és az egyetemi tudásbázisok együttműködésében rejlő potenciális lehetőségeket.


2010.06.08. MGYOSZ rendezvény - Demográfiai öregedés és gazdasági aktivitás konferencia

Az MGYOSZ ezúton tisztelettel meghívja Önt az „Ageing Workforce 2 – Ensuring Employability and productivity of an Ageing Workforce (Idősödő munkaerő 2 – az idősödő munkaerő foglalkoztatásának és hatékony munkavégzésének elősegítéséért)” c. projekt keretein belül, az Európai Unió támogatásával megvalósuló Demográfiai öregedés és gazdasági aktivitás c. konferenciára.


2010.04.20. IVSZ oldaláról letölthető anyagok

Dan Sommer és Badak Béla előadások - Üzleti Akadémia


2010.02.17. Mindenért fizetni kell? - avagy téradatok és kezelésük szabad hozzáféréssel - HUNAGI konferencia

Az önkormányzatok költségvetési helyzete ma különösen indokolja a költséghatékony megoldásokra vonatkozó új lehetőségek és jó példák megismertetését, terjesztését.


1 - 8. kilistázott hír, Összesen: 17

1

2

3

>>

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA