Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/c00320e68e219115194575763fc3213c because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: eLearning Minőségi Díj - 2016
2016.10.25.

eLearning Minőségi Díj - 2016

Best practice E-learning minőségi díj pályázat.

Tisztelt e-learning alkalmazás és tananyagfejlesztő!

Sajnálatos módon idén nem kerül megrendezésre a hazai kreatív ipar kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestival, mely az elmúlt 15 évben rangot vívott ki magának és az e-learning területén dolgozó szakemberek, vállalkozások, piaci résztvevők számára is komoly lehetőséget jelentett a szolgáltatások, kreatív oktatási tartalmak megmérettetésére. A hazai e-learning ipar ugyanakkor igényli ezt a lehetőséget. Ezt felismervén az eLarning Fórum, mint a hazai e-learning közösség legnagyobb hagyományokkal rendelkező éves seregszemléje, az e-learning területére vonatkozóan felvállalja ennek megrendezését. Így versenyre hívjuk mindazokat, akik az elektronikus oktatás területén rendelkeznek/fejlesztettek/szolgáltatnak valamilyen oktatási alkalmazást, e-learning tananyagot, mobil alkalmazást és ezzel meg szeretnék megmérettetni magukat.

A versenyműnek a nevezés időpontjában is működő, nyilvánosan hozzáférhető online tartalomnak/alkalmazásnak (honlap, tananyag, mobil alkalmazás stb.) kell lennie.

A meghirdetett versenyre nevezhet minden természetes vagy jogi személy, aki rendelkezik a versenymű felhasználási jogával és azzal korábban az eFestival-on még nem indult. Előző évek eFestival nevezői abban az esetben nevezhetnek ismét, ha versenyművük tartalmilag, formailag, vagy szolgáltatáskínálatában jelentősen megújult. Egy versenyző egy versenyművel indulhat.

Nevezni folyamatosan lehet, a nevezés végső határideje:

2016. november 13. vasárnap éjfél.

A nevezés ingyenes.

Jelentkezés az alábbi linken lehetséges:

http://www.elearningforum.hu/elearning_minosegi_dij_2016


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA