oktatás / képzés > szakképzés
2012.04.04.

Híd az internet közeli szakmák iránti piaci kereslet és képzési kínálat között

Az európai e-Skills Week 2012 angliai rendezvényhez csatlakozva 2012. április 27.-én a ProInterNet EU program kerekasztal beszélgetést szervez, a jobb minőségű, gyakorlat orientált képzések érdekében, a hazai képző intézmények, valamint az interneten szolgáltatásokat fejlesztő szervezetek képviselői számára.

A ProInterNet (PIN) egy új kezdeményezés, amely az Egész életen át tartó tanulási Program (Lifelong Learning Programme) társfinanszírozásában valósul meg. A ProInterNet projekt a kis- és középvállalkozások infokommunikációs technológiák (IKT) és multimédiás képességei területén alakít ki hálózatot a kulcsszereplőkből. A PIN projekt alapos áttekintést kíván nyújtani egy gyorsan terebélyesedő és fejlődő szakmatípus – az internetes szakmák (e-szakmák) területén. A kezdeményezés ezért az e-szakmák kulcsszereplőinek hálózatát kívánja létrehozni és fenntartani az e-Jobs Observatory webkettes platformon.

A kerekasztal beszélgetés részvevői megismerhetik e-Jobs Observatory Label of Excellence és e-Jobs Observatory Seal of Market Compliance minősítések megszerzésének lehetőségeit, amelyek alapján indított internettel kapcsolatos szakképzések kielégítik a piaci igényeket is.

A kerekasztal beszélgetés időpontja: 2012. április 27. 10. óra

Helyszíne: Cisco Systems Magyarország Kft.
                  Budapest 1123 Csörsz utca 45.

A workshopon való résztvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: 2012. április 25.-ig, az alábbi honlapon lehetséges 

http://e-jobs-observatory.eu/roundtable_2012_budapest ,

Bővebb információ: dr. Mlinarics József ügyvezető elnök MATISZ

Tel: +36-20-951-4947; Email: jmlinarics@matisz.hu

További információ:

http://www.matisz.hu/ProInterNet.477.0.html

http://e-jobs-observatory.eu/roundtables


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA