Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/d921bb633fb81c87626318a2db38292c because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: Kiváló magyar tartalmak – eFestival 2012 verseny nyertesei
rendezvények > hazai rendezvény
2012.11.13.

Kiváló magyar tartalmak – eFestival 2012 verseny nyertesei

Ez évben tizenkettedik alkalommal rendezte meg az Informatika a Társadalomért Egyesület – Infotér a hazai online és multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestival versenyt. A korábbi nyertesek és a zsűri által ajánlottan, illetve egyénileg 79 nevezés érkezett be az eFestival 2012 kiváló magyar digitális tartalom versenyre. Az eFestival az online és multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye. A versenyen részt vehet bárki, aki az online gazdaságba újonnan lép be valamilyen internetes megoldással, multimédiás alkotással.

A verseny célja, arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak. Az eFestival több nemzetközi versenynek is az előszobája, melyekre az Informatika a Társadalomért Egyesület támogatásával kerülhetnek be a jelentkezők.

Az eFestival verseny eredményhirdetésére - ünnepélyes Díjkiosztó Gála keretében - 2012. november 7-én az év legnagyobb informatikai rendezvényén, az Infotér Konferencia keretében került sor Balatonfüreden, melynek elérhetősége: http://infoterkonferencia.rentit.hu/

A Díjkiosztón Soltész Attila az Infotér elnöke kifejtette: az Infotér az eFestivál átvételével és folytatásával támogatja a fesztiválon szereplő hazai honlap és mobil tartalomfejlesztők kiváló alkotásainak hazai és külföldi népszerűsítését, a kiváló tartalom-előállítói gyakorlat terjesztését.

A eFestival nevezés 2012. október 26-án zárult. 11 kategóriában a 25 fős szakmai zsűri javaslata alapján összesen 33 díj, 4 különdíj, továbbá 1 életműdíj került kiosztásra.

Az eFestival Díjkiosztó Gála prezentációja megtekinthető:

http://prezi.com/ipqx0axffh6g/efestival-2012/

Az eFestival 2012 nyertesei az Infotér honlapján:

www.infoter.eu

Az eFestival honlap tervezési pályázat nyertese:

Adrius Kft.- honlapterv

 


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA