Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/3b9febef7306dde44e53fba86007c94d because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: MONDJON IGENT AZ EURÓPAI KULTÚRÁRA ALKOTÓTÁRSAIVAL EGYÜTT ÉS MONDJON NEMET A JOGAI CSORBÍTÁSÁRA EURÓPÁBAN!
2014.02.11.

MONDJON IGENT AZ EURÓPAI KULTÚRÁRA ALKOTÓTÁRSAIVAL EGYÜTT ÉS MONDJON NEMET A JOGAI CSORBÍTÁSÁRA EURÓPÁBAN!

Válaszoljon az Európai Bíróság nyilvános kérdőívére – Írja alá ezt a felhívást!

Az alkotók és a kulturális ipar jövője Európában az Európai Bizottság kérdőívére adandó válaszoktól függ. A leadás határideje 2014. március 5.

Azt akarjuk, hogy Európában a kultúra elsőbbséget élvezzen, és kapja meg az őt illető helyet az európai gazdaságban.

Azt akarjuk, hogy az uniós intézmények, az európai parlamenti választás jelöltjei, a politikai pártok és az államok vezetői mondjanak IGEN-t az európai kultúrára, IGEN-t a sok millió, a kulturális ipar által kínált munkahelyre, IGEN-t a művészekre és IGEN-t az európai emberekre, akiknek az élete nem képzelhető el kultúra nélkül.

Azt akarjuk, hogy tartsák fenn és virágoztassák fel a kulturális ipart, amely csak a szerzői jog eszközével képes munkahelyek millióit és megélhetését biztosítani.

Most arra biztatjuk Önt és az Európai Unió polgárait, hogy hallassák hangjukat! Válaszolja meg az Európai Bizottság kérdőívét, és írja alá azt a petíciót, amelyet a Bizottság Elnökének és a Biztosoknak juttatunk el, akik a kedvezőtlen szerzői jogi változtatásokról szóló, hamarosan nyilvánossá váló “Fehér Könyvet” készítik elő.

Írja alá a petíciót, hogy biztonságban tudhassa az európai kultúrát:

http://www.creatorsforeurope.eu/hu/

 

 


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA