Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/539efef8f40cbd986090959d31f94dfb because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170

Warning: exec() has been disabled for security reasons in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_div.php on line 438
Magyar Tartalomipari Szövetség: Magyar Innovációs TechShow kiállítás
rendezvények > hazai rendezvény
2011.05.09.

Magyar Innovációs TechShow kiállítás

A kiállítás célja, hogy kreatív környezetben bemutatásra kerüljön Magyarország 21 leginnovatívabb, nemzetközi szinten még nem ismert, újdonságnak számító XXI. századi high-tech megoldása.

A soros magyar EU elnökség hivatalos programjaként a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Mobilitás és Multimédia Akkreditált Innovációs Klaszter közös szervezésében; a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület, a Nemzeti Innovációs Hivatal és a Magyar Innovációs Szövetség szakmai támogatása mellett 2011. május 17-18-án kerül megrendezésre a Magyar Innovációs TechShow kiállítás.

A kiállítás célja, hogy kreatív környezetben bemutatásra kerüljön Magyarország 21 leginnovatívabb, nemzetközi szinten még nem ismert, újdonságnak számító XXI. századi high-tech megoldása. Az eseményen a közönség számára is lehetőség nyílik ezen alkalmazások kipróbálására. A kiállított infokommunikációs alkalmazások nyílt országos versenyre beérkezett pályaművekből kerültek kiválasztásra; a magyar innováció világában megbecsült, nemzetközileg is ismert, független zsűri elbírálása alapján.

A kiállításról bővebb információkat a http://techshow.mmklaszter.com/ címen érhetnek el.


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA