Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/a2e272ac763efd14b0f591ff7ec20fb2 because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: Felhívás a 2014-es eFestival-on való részvételre!
rendezvények > eFestival
2014.09.30.

Felhívás a 2014-es eFestival-on való részvételre!

2001 óta, immár 14. alkalommal versenyre hívjuk mindazokat, akik a digitális gazdaságban valamilyen internetes alkalmazással, multimédiás alkotással szeretnék megmérettetni magukat. A verseny célja arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi digitális tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a hazai és külföldi felhasználóknak. 2014-ben ismét megrendezzük a hazai kreatív ipar kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt. A nemes vetélkedő létrehozójával és sikerre vivőjével, a Magyar Tartalomipari Szövetséggel (MATISZ-szal) kötött megállapodás szerint 2012-től az Informatika a Társadalomért (Infotér) Egyesület élteti tovább a kiváló magyar digitális tartalmak e fórumát.

A versenyműnek a nevezés időpontjában is működő, nyilvánosan hozzáférhető online tartalomnak/alkalmazásnak (honlap, mobil alkalmazás stb.) kell lennie.

A versenyre nevezhet minden természetes vagy jogi személy, aki rendelkezik a versenymű felhasználási jogával és azzal korábban az eFestival-on még nem indult. Előző évek eFestival nevezői abban az esetben nevezhetnek ismét, ha versenyművük tartalmilag, formailag, vagy szolgáltatáskínálatában jelentősen megújult.

A bírálat elsődleges szempontja a forma és tartalom egysége és felhasználó-barátsága (hozzáférhetőség, szabványosság, könnyű kezelhetőség). A versenyre nevezett honlapokat az előzsűrizés folyamán Felhasználóbarát minősítési rendszer alapján értékeljük. Csak azok a honlapok érhetnek el helyezést, amelyek a felhasználóbarát értékelés alapján teljesítik a minősítési követelmények 75%-át.

Nevezni folyamatosan lehet, a nevezés végső határideje: 2014. október 20., hétfő éjfél.

További információ: efestival@infoter.eu

A részvételi szabályzat és a nevezési lap letölthető:

https://docs.google.com/forms/d/1s3lxOCBAWX5RE8UYnoYV8s_DH9lJTJ7Xy7QmbG7Phgw/viewform?usp=send_form

Az Infotér Egyesület biztosítja a nemzetközi digitális tartalom versenyeken (WSA, eYA stb.) való részvétel lehetőségét is.

További információ:

http://infoter.eu/cikk/nevezesi_felhivas_az_2014-es_efestival-on_valo_reszvetelre_

 


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA