rendezvények > eFestival
2011.10.14.

Közönségszavazást indítunk az eFestival 2011 versenyen

Idén először közönségszavazást indítanak az eFestival kiváló magyar tartalom verseny szervezői: az eFestival hivatalos Facebook oldalán - a www.facebook.com/eFestival.hu címen - megtekinthetőek a nevezett pályaművek és a közönség szavazhat kedvenc digitális tartalmára / honlapjára / alkalmazására.

A korábbi nyertesek és a zsűri által ajánlottan, illetve egyénileg nyolcvanhárom nevező érkezett be az eFestival 2011 kiváló magyar digitális tartalom versenyre, melynek nevezési határideje 2011. október 3-án zárult.

A Szavazók az eFestival hivatalos Facebook oldalán - a www.facebook.com/eFestival.hu címen - az eFestival szavazógép alkalmazás segítségével szavazhatnak kedvenc digitális tartalmukra a Közönségszavazás időtartama alatt kilenc kategóriában. Idén egy versenymű több kategóriában is indulhatott. Kategóriánként egy Közönségdíjat adunk ki. Az eFestival Közönségdíj nyerteseit, illetve a zsűri által odaítélt díjakat az eFestival díjkiosztó gáláján hirdetjük ki.

A Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) immár 11 éve rendezi meg a hazai kreatív ipar kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt. A verseny célja a kiváló magyar digitális tartalmak minél szélesebb körű megismerésének elősegítése, ahol a forma és tartalom egysége és felhasználó-barátsága, a társadalom számára hasznos tevékenységek jelennek meg.


Miért érdemes részt venni az eFestival versenyen?

  1. Valamennyi kategória első három helyezettje jogot nyer, honlap esetén a „kiváló magyar tartalom 2011” és a „Felhasználóbarát honlap” cím viselésére és logójának használatára, digitális termék esetén a „kiváló magyar tartalom 2011” cím viselésére és a díj logójának használatára, valamint az eFestival 2011 honlapján való szereplésre.
  2. A döntőbe jutottak meghívást kapnak az eFestival díjkiosztó ünnepségére, amelyre 2011 novemberében kerül sor.
  3. A verseny támogatói által felajánlott tárgyjutalmakat osztunk ki a nyerteseknek.
  4. A MATISZ a legjobb művek alkotói közül választja ki azokat, akiket benevez az alábbi nemzetközi versenyekre:


Bővebb információ:
Horváth Noémi
+36-20-432-7765
info@matisz.hu

www.efestival.hu
www.matisz.hu


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA