rendezvények > eFestival
2011.10.21.

eFestival 2011 – Közönségszavazás: 1000 rajongó felett

Túllépte az 1000 rajongót egy hét alatt az eFestival verseny közönségszavazása az eFestival hivatalos Facebook oldalán, a www.facebook.com/eFestival.hu címen, ahol a közönség döntheti el melyik digitális tartalom / honlap / alkalmazás nyeri el a „Kiváló magyar digitális tartalom” címet.

Az 1000 lájkoló mellett, az új Facebook mutatószám, a ’hányan beszélnek róla’ is igen jó arányt mutat: 888 rajongó segíti a kreatív megoldások terjesztését. A közönségszavazás alkalmazást, az eFestival szavazógépet, melyet a GéMeS csapata fejlesztett számunkra (www.xn--gmes-bpa.eu) eddig több mint 1100 egyedi látogató használta és nézett szét az idei nevezők között, és 985 szavazatot adott le kedvenceire.

A korábbi nyertesek és a zsűri által ajánlottan, illetve egyénileg nyolcvanhárom nevező érkezett be az eFestival 2011 kiváló magyar digitális tartalom versenyre,
melynek nevezési határideje 2011. október 3-án zárult. A Szavazók az eFestival szavazógép alkalmazás segítségével szavazhatnak kedvenc digitális tartalmukra a Közönségszavazás időtartama alatt kilenc kategóriában az eFestival Facebook oldalán. Idén egy versenymű több kategóriában is indulhatott. A kilenc kategóriában egy-egy Közönségdíjat adunk ki. Hogy ki nyeri el az eFestival Közönségdíjat? A közönségszavazást 2011. november 5-én éjfélkor zárjuk, de a nyertesek csak az eFestival díjkiosztó gálán derülnek ki.

A Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) immár 11 éve rendezi meg a hazai kreatív ipar kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt. A verseny célja a kiváló magyar digitális tartalmak minél szélesebb körű megismerésének elősegítése, ahol a forma és tartalom egysége és felhasználó-barátsága, a társadalom számára hasznos tevékenységek jelennek meg. A MATISZ a legjobb művek alkotói közül választja ki azokat, akiket benevez az alábbi nemzetközi versenyekre.


Bővebb információ:
Horváth Noémi
+36-20-432-7765
info@matisz.hu

www.efestival.hu
www.matisz.hu

   


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA