Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/4bfb32ae12aa5b85e2b682f02f14ce3d because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: A Magyar Tartalomipari Szövetség Digitális Magyarország Vitairatra vonatkozó észrevételei és javaslatai
oktatás / képzés > digitális írástudás
2010.11.23.

A Magyar Tartalomipari Szövetség Digitális Magyarország Vitairatra vonatkozó észrevételei és javaslatai

Általános vélemény: A Vitairat célkitűzéseit, szerkezetét és nyelvezetét rendkívül jónak tartjuk. Jól illeszkedik az EU 2020, a Digitális Menetrend, a Kormányprogram prioritásaihoz és támogatja az Új Széchenyi Tervben szereplő IKT és kreatív iparági fejlesztési célok megerősítését.

Örömmel állapítottuk meg, hogy a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) és az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) által a tartalomipar, a kreatív iparágak és az „e”-készségek fejlesztésére benyújtott közös, korábbi javaslatainak nagy része már szerepel a Vitairatban.

Támogatjuk a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak a Vitairat társadalmasítására vonatkozó törekvéseit.

Reméljük, hogy szövetségünk tagszervezeteinek alábbi javaslataival elősegíthetjük a Vitairat Stratégiává válását, az abban foglalt célok megvalósításával pedig a gazdaság fejlődését és ezen keresztül a foglalkoztatás növekedését.

Folytatás a csatolt dokumentumban.


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA