Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/163f4577771790a2072b788caac41b0a because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170

Warning: exec() has been disabled for security reasons in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_div.php on line 438
Magyar Tartalomipari Szövetség: Új lendületben a Széchenyi Kártya
projektek > hazai projekt
2011.05.12.

Új lendületben a Széchenyi Kártya

A Széchenyi Kártya program napjainkra a legtöbb kis és középvállalkozáshoz elérő, piacvezető, államilag támogatott hitelkonstrukcióvá vált. A KA-VOSZ Zrt. a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Vállalkozók Országos Szövetségének közös vállalkozásának közreműködésével eddig 146 ezer kibocsátott kártyával együttesen 880 milliárd forint kedvezményes hitelt helyeztek ki a programban résztvevő bankok a kis- és középvállalkozásokhoz.

A Széchenyi Kártya programban a folyószámla hitel mellett lehetőség van már a forgóeszköz-finanszírozásra, beruházási eszközök vásárlására , hamarosan önerő hitel felvételére is mód nyílik, valamint bevezetik az Agrár Széchenyi Kártyát.

A Széchenyi Kártyát a programhoz most csatlakozó UniCredit Bank 133 fiókjában lehet majd igényelni. A bemutató sajtótájékoztatón részt vett Molnár Ágnes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, Demján Sándor, a Vállalakozók Országos Szövetségének ügyvezető elnöke, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Auth Henrik, a Garantiqua Hitelgarancia Zrt. elnök-vezérigazgatója és Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója.


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA