pályázatok / felhívások > nemzetközi pályázat-felhívás
2010.09.07.

2,4 milliárd Euró infókommunikációs kutatás fejlesztésre

MATISZ válogatás a KOINE ON-LINE MAGAZIN 2010. 7-8. számából: A forrásátcsoportosítások a kis- és közepes vállalkozásokat is érintik; FP7 ICT: 2,4 milliárd euró pályázati támogatás a 2011 és 2012 közti időszakra; Egész életen át tartó tanulás: kiírás audiovizális pályázat lebonyolítására

A forrásátcsoportosítások a kis- és közepes vállalkozásokat is érintik

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium benyújtott egy előterjesztést a kormány július 21-i ülésére, amely a nagy- és kiemelt projektek felülvizsgálatához kapcsolódóan fogalmaz meg javaslatokat. A lépést a tárcavezető előzetesen a Joint Venture Szövetség, az európai kamarák és az Amerikai-Magyar Kereskedelmi Kamara találkozóján jelentette be július 15-én, Budapesten.

 

Teljes hír megtekintése

FP7 ICT: 2,4 milliárd euró pályázati támogatás a 2011 és 2012 közti időszakra

Németh Edinával, az FP7 ICT program nemzeti kapcsolattartójával készítettünk interjút a 7. Kutatási, Technológiafejlesztési és Demonstrációs Keretprogram (FP7) 2011-2012. évi ICT munkaprogramjáról, melyet júliusban mutatott be az Európai Bizottság.

 

Teljes hír megtekintése

Egész életen át tartó tanulás: kiírás audiovizális pályázat lebonyolítására

Az EU Egész életen át tartó tanulás programja keretében meghirdetett pályázat két, nyelvtanulással kapcsolatos audiovizuális produkciók előállítására kiírt verseny megszervezésére, kiírására és lebonyolítására irányul. Jelentkezési határidő: 2010. szeptember 30.

 

Teljes hír megtekintése


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA