rendezvények > hazai rendezvény
2011.05.31.

A kreatív iparágak fórumának keretében: BUDATRANSPACK

2011-ben november 9–11. között jelentkezik újra a jubiláló BUDATRANSPACK a csomagolóipar és a logisztika 25. szakkiállítása a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A kapcsolódó társrendezvények is jubilálnak:

A PRINTEXPO a nyomdaipar és a digitális technológia nemzetközi szakkiállítása 15. alkalommal, a Promotion Nemzetközi marketing és kommunikációs rendezvény 10. alkalommal várja kiállítóit és látogatóit.

Új társrendezvény! Első alkalommal szervezi a HUNGEXPO Zrt. a SERVICE EXPO-t, az üzleti szolgáltatások és megoldások kiállítását. Ez az első alkalom, hogy Magyarországon egy csak a szolgáltatásokkal foglalkozó, átfogó kiállítás nyílik. A Service Expo kiváló lehetőséget kínál minden, a szolgáltatás szektorban tevékenykedő cégnek. A Hungexpo nemcsak a nemzetközi színvonalú helyszínt biztosítja a rendezvényekhez, hanem hatalmas aktuális adatbázisát felhasználja, hogy partnereit látogatóként hívja meg a kiállításra.

A Hungexpo a kiállítókat a 2009-es helydíj árakkal és további jubileumi kedvezményekkel várja.

Jubileumi kedvezmény! A 25 éves jubileumra való tekintettel azon kiállítók, akik a Budatranspack szakkiállításon legalább a 2009. évi standjuk nagyságával megegyező területet igényelnek, 25 négyzetméter ingyen bemutató területet kapnak!

Tervezett ÚJDONSÁGOK 2011-ben:

  • A kiállítás 3 napig tart
  • Új tematikai pontok: Munka-, tűz- és biztonságvédelem; Elektronikus chipek, logisztikai biztonság
  • IDÉN ELŐSZÖR NAGYDÍJ! NAGYDÍJ jutalomban részesítjük a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt termékeket, legkiemelkedőbbnek tartott innovációkat. A NAGYDÍJ egyedi PR értéket teremt a díjazottak számára a kiállítás előtt, alatt és után.
  • Kiemelt szekciók, tematikus napok - foodpack, pharmapack, beautypack: A kiállításon jövőre először tematikus napokat tervezünk, élelmiszer-csomagolási, gyógyszer-csomagolási, kozmetikum-csomagolási napokat, kísérő rendezvényekkel
  • Újdonság sziget a bejáratok közelében, ahol fotón vagy kis termékmintával a kiállító felhívhatja a figyelmet a pavilon más pontján levő standjára. Ezek az újdonságok a kiállítás weboldalán, a pavilontérképen és a kiállítási katalógusban is megjelennek majd.
  • Magyar Logisztikai Egyesület tagjaival is együttműködünk, logisztikai biztonság témában konferencia , vidéki látogatói csoportok szervezésében
  • A kiállítók partnereiket ingyen hívhatják meg, a felhasznált meghívókat nem számlázzuk ki
  • A szakiskolák (egyetemek, főiskolák) részére a pénteki nap ajánlott a látogatásra, amikor a diákok körbevezetés keretében rövid cég- és termékismertetőt hallgathatnak meg, az előre egyeztetett kiállítóknál.

Legyen Ön is kiállító a csomagolóipar és logisztika hazai találkozóján!

A kiállítás részleteiről érdeklődni a budatranspack@hungexpo.hu e-mail címen vagy a (1) 263 6443-as telefonszámon lehet.


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA