Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/5562ab9e0848c4c580530add974c95a3 because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: Regionális szakági szakképzési fórum
rendezvények > hazai rendezvény
2011.04.13.

Regionális szakági szakképzési fórum

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tagszervezete, a Vas Megyei Munkaadók és Gyáriparosok Szövetsége, a kamarák és az Országos Érdekegyeztető Tanácsban levő érdekképviseletek közös, a Munkaerőpiaci Alapból támogatott MPA-KA-NGM- 8 /2010/TSZ/1-NYD számú, a munkaerőpiaci szereplők iskolai rendszerű szakképzés koordinációjában való részvételét elősegítő projekt keretében, REGIONÁLIS SZAKÁGI SZAKKÉPZÉSI FÓRUMOT szervez az építő-, és faipar, az info-kommunikáció, a környezetvédelem és vízgazdálkodás szakmákban, a kereslet- kínálat alakulásáról a szakképzés helyzetéről.

A szakmai fórumon közreműködnek az MGYOSZ regionális koordinátorai, valamint tagszervezetei: az Építési Vállalkozások Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ), a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók (KSZGYSZ) és a Magyar Víziközmű Szövetség (MAVÍZ) szakmai képviselői.

A rendezvény célja: elősegíteni a Regionális Fejlesztési és Képzési Bizottságok (RFKB) szakmák és a képzésben résztvevők arányára vonatkozó javaslatainak meghozatalát, az iskolai képzésből kikerülő szakmunkaerő létszámának és a valós munkaerő-piaci igényeknek a jobb összhangját.

Időpont: 2011. április 20. 10:00
Helyszín: Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.

A szakképzési fórum térítésmenetes rendezvény. Jelentkezni a mellékelten csatolt jelentkezési lap visszaküldésével lehet.


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA