díjak / versenyek > nemzetközi díj
2012.06.29.

World Summit Youth Award - Fiatal alkotóknak szóló versenyfelhívás

2012-ben ismét az online tartalmak előállítóinak világversenyén való megmérettetésére hívja a 30 év alatti magyar kreatív szakembereket a Magyar Tartalomipari Szövetség, társszervezeteivel együttműködve.

A World Summit Youth Award (WSYA) egy évente megrendezésre kerülő verseny és hálózat a 30 év alatti fiatalok számára, akik az internetet, a mobiltelefont vagy más digitális médiát használnak fel az ENSZ Millenniumi Fejlesztési Célok (Millennium Development Goals – MDGs) megvalósítása érdekében.

A WSYA verseny egyrészt bemutatja a világnak a tehetséges, fiatal e-tartalmak előállítóit, újságírókat és írókat, alkalmazás tervezőket, IT szakembereket, másrészt olyan fiatalokat díjaz, akik összefogásukkal hozzájárulnak a betegségek, a szegénység és éhség leküzdéséhez, a környezet védelméhez, a tudás megosztásához és a fiatalok érvényesülésének elősegítéséhez.

Te is 30 év alatti fiatal vagy és kiemelkedő digitális tartalmat hozol létre, hogy ilyen célokat sikerüljön megvalósítanod?
Használd az e-erőd, hogy az ENSZ Millenniumi Fejlesztési Céljait lendületbe hozd!


A nevezési határidő: 2012. július 16.

A nemzetközi versenyre a nevezéseket online regisztráció keretében a következő hat kategóriában lehet benyújtani a www.youthaward.org honlapon:

  1. Harcolj a szegénység, az éhség és a betegségek ellen!
  2. Oktatást mindenkinek!
  3. Hatalmat a noknek!
  4. Hozd létre a kultúrádat!
  5. Legyél zöld!
  6. Keresd az igazságot!

A pályázaton kategóriánként három nyertest és 2 második helyezettet választ ki a fiatal IKT szakértőkből álló zsűri, akik részt vehetnek a WSYA díjátadó ünnepségén, melynek idén a "YOUNG DIGITAL PLANET" rendezvény ad otthont Montrealban (Kanada).

Bővebb információ:


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA