oktatás / képzés > szakképzés
2011.09.13.

Webdesigner workshop

A ProInterNet (PIN) egy új kezdeményezés, amely az Egész életen át tartó tanulási Program (Lifelong Learning Programme) társfinanszírozásában valósul meg. A ProInterNet projekt a kis- és középvállalkozások infokommunikációs technológiák (IKT) és multimédiás képességei területén alakít ki hálózatot a kulcsszereplőkből. A ProInterNet projekt alapos áttekintést kíván nyújtani egy gyorsan terebélyesedő és fejlődő szakmatípus – az internetes szakmák területén.

PIN projekt tapasztalatai alapján a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) együttműködve a projektben résztvevő magyar szervezetek képviselőivel a jövő évben szeretne gyakorlat közeli felnőttképzéseket szervezni.

E folyamatok elősegítésére a MATISZ 2011. október 13-án a témában workshopot szervez.

A workshop helyszíne: LÁNCHÍD 19 Design Hotel első emeleti különterme (1013 Budapest, Lánchíd u. 19.)A workshop fő célkitűzése: a webdesigner szakmai képzések iránt a gazdaság szereplői által megfogalmazott szükségletek (tudások, készségek, kompetenciák) meghatározása és a képzések fejlesztésére vonatkozó javaslatok megfogalmazása.

A workshopon való részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését 2011. október 8-án délig az info@matisz.hu e-mail címen a következő adatok megadásával: név, cégnév, e-mail cím.

További felvilágosítással dr. Mlinarics József ügyvezető elnök (mobil telefon: 06-20-951-4947; jmlinarics@matisz.hu) készséggel áll rendelkezésre.Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA