Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/e4a69bfca234479e0208e012aa6e693b because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: 2013-ban ismét eFestival - Nevezési felhívás
2013.10.12.

2013-ban ismét eFestival - Nevezési felhívás

Versenyre hívjuk mindazokat, akik a digitális gazdaságban valamilyen internetes alkalmazással, multimédiás alkotással szeretnék megmérettetni magukat. A verseny célja arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi digitális tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a hazai és külföldi felhasználóknak. 2013-ban ismét megrendezzük a hazai kreatív ipar kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt.

A nemes vetélkedő létrehozójával és sikerre vivőjével, a Magyar Tartalomipari Szövetséggel (MATISZ-szal) kötött megállapodás szerint 2012-től az Informatika a Társadalomért (Infotér) Egyesület élteti tovább a kiváló magyar digitális tartalmak e fórumát.

A versenyműnek a nevezés időpontjában is működő, nyilvánosan hozzáférhető online tartalomnak/alkalmazásnak (honlap, mobil alkalmazás stb.) vagy offline alkalmazásnak („dobozos” szoftver, digitális adathordozón pl. CD, DVD-n található versenymű) kell lennie.

A versenyre nevezhet minden természetes vagy jogi személy, aki rendelkezik a versenymű felhasználási jogával és azzal korábban az eFestival-on még nem indult. Előző évek eFestival nevezői abban az esetben nevezhetnek ismét, ha versenyművük tartalmilag, formailag, vagy szolgáltatáskínálatában jelentősen megújult.

A bírálat elsődleges szempontja a forma és tartalom egysége és felhasználó-barátsága (hozzáférhetőség, szabványosság, könnyű kezelhetőség). A versenyre nevezett honlapokat az előzsűrizés folyamán Felhasználóbarát minősítési rendszer alapján értékeljük. Csak azok a honlapok érhetnek el helyezést, amelyek a felhasználóbarát értékelés alapján teljesítik a minősítési követelmények 75%-át.

A felhasználóbarát minősítést kapott honlapok, szolgáltatások a minősítést jelző logó használatára is jogosultak!

A szervezők az eFestival nyerteseit rangos nemzetközi versenyekre The European Seal of e-Excellence, World Summit Award is nevezik.

Nevezni folyamatosan lehet, a nevezés végső határideje: 2013. október 21., hétfő éjfél.

További információ: efestival@infoter.eu

A részvételi szabályzat és a nevezési lap letölthető:

Kapcsolódó fájlok:       Részvételi szabályzat (233 KB),       Nevezési Lap (169 KB)    

Forrás: infoter.eu


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA