Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/90f2a97c1a48e9af358e31a69d6a33ce because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: Elindult a Privát huszadik század!
rendezvények > eFestival
2011.09.16.

Elindult a Privát huszadik század!

Örömmel számolunk be tavalyi eFesival nyertesünk újdondonságáról: a huszadikszazad.hu portál, mely 2010-ben az "eKultúra/A magyar kulturális örökség digitális megőrzése/eTudomány" kategória egyik nyertese, tovább gyarapította tartalmilag a múlt századi sajtóanyagát, és bevezette Privát huszadik század elnevezésű új szolgáltatását.

2011.05.21-én indult el a Privát huszadik század új közösségi alkalmazás, amelynek legfőbb célja, hogy olyan virtuális fotóalbumok jöjjenek létre, amelyek a felhasználók saját élményeire épülnek. Az oldal lehetőséget biztosít ahhoz, hogy bárki létrehozhassa saját huszadik századi fotó albumát, persze a huszadikszazad.hu portál környezetében.
A fotók megjelennek a törzstartalom mellett is, ezzel is beleszőve a mindennapok világát a huszadik századi történelembe.

Képeket feltölteni csak regisztrált felhasználónak van lehetősége a saját felhasználói profil lapon. A képeket albumokba lehet rendezni, és el lehet látni a legfontosabb adatokkal a könnyebb böngészés és kereshetőség érdekében.
A Privát huszadik század aloldalon a látogatóknak lehetősége van a  feltöltött képek között keresni, azokra különböző paraméterek (évszám, címkék) szerint szűrni és természetesen a feltöltők albumaiban tallózgatni.
Főoldalunkon és a Privát huszadik század aloldalon is válogatás látható a legfrissebben feltöltött képek között.
A Privát huszadik század alkalmazás létrehozói remélik sokak tetszését elnyerik és számos érdekes, kuriózumnak számító fotó emlék is feltűnik majd az oldalon.

www.huszadikszazad.hu/privat-huszadik-szazad


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA