Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/410d67cd09d396c2b92f9333211e9994 because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: A járatinformációkat is dobja a Google
média / infrastruktúra > internet
2011.05.31.

A járatinformációkat is dobja a Google

Ha valaki tudja, hogy hova szeretne utazni, a Google mostantól a keresés során azt is megmutatja, hogy az adott úti célra naponta hány járat indul, továbbá az út hosszát, az útvonalat repülő légitársaságokat, és a közeljövőben induló nonstop járatok menetrendjét.

A Google új szolgáltatása csak a közvetlen járatokkal működik. Így ha valaki olyan desztinációra keres, amely csak átszállással érhető el, az új kiegészítő szolgáltatás nem jelenik meg, írja a hotelmarketing.com. Habár a Google múlt hónapban bejelentette, hogy megvásárolja az ITA technológiát, az eszköz a cég szerint mégsem ezzel működik. Az új opció még eléggé fapadosan működik, és azt például nem teszi lehetővé, hogy egy kattintással a böngészgető a légitársaság weboldalára kerüljön, ehhez új keresést kell indítania.

   


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA