Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/2be75fe6d73b9ecc60ecc48ba29bf7a6 because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: Bukhatnak a kormány rokkant-nyugdíj tervei
tartalomipar > e-közigazgatás
2011.05.25.

Bukhatnak a kormány rokkant-nyugdíj tervei

Nagyon komolyan kell venni, hogy a kormányprogram adminisztratív tehertételnek tekinti az érdekegyeztetést...

Bukhatnak a kormány rokkant-nyugdíj tervei

Nagyon komolyan kell venni, hogy a kormányprogram adminisztratív tehertételnek tekinti az érdekegyeztetést, holott megfelelő intézményekkel más országok kisebb elbocsátásokkal úszták meg a válságot - véli Köllő János, a Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Intézetének kutatási igazgatója a Napi Gazdaság Online-nak adott interjúban. Első rész.

Megismétlődik a nyugdíjtörténet a munkanélküli segéllyel

Nem véletlen, hogy egyetlen olyan OECD-ország sincs, ahol csak 3 hónapig tartana a segély. Az ellátás időtartamának lerövidítése nemcsak társadalmilag nem kívánatos, hanem gazdaságilag is irracionális, ráadásul mindez nagyon hasonlít a nyugdíjtörténethez is - mondta a Napi Gazdaság Online-nak Köllő János, a Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Intézetének kutatási igazgatója. Második rész.

Maradandó sérüléseket szenvedhet Magyarország

A foglalkoztatottság növelésének egyik legnagyobb tartaléka az általános iskolát végzettek körében van, ahol nagyon fontos változtatásokra lenne szükség ahhoz, hogy a foglalkoztatottság növekedni tudjon. Itt a szakképzés kulcsfontosságú - mondta Köllő János, a Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Intézetének kutatási igazgatója a Napi Gazdaság Online-nak adott interjúban.


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA