Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/1a9267157ec367079203d6355d5713eb because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: Mobil tartalmak nemzetközi versenye - WSA-mobil 2012
tartalomipar
2012.06.09.

Mobil tartalmak nemzetközi versenye - WSA-mobil 2012

App-etite! Hungary - Idén újból versenyre hívuk a világ legjobb mobil tartalmait és innovatív alkalmazásait a 2 évente megrendezésre kerülő World Summit Award mobil versenyére, amely a környezetükre és használóikra jelentős hatást gyakoroló alkalmazásokat keresi és támogatja.

A WSA-mobil az egyetlen verseny, amely az Egyesült Nemzetek és az általa rendezett „Információs Társadalom Csúcstalálkozó“ (World Summit on the Information Society - WSIS) szervezésében zajlik, egyedülállóan a tartalomra helyezve a hangsúlyt, melyet a társadalmi és kulturális élet valamennyi területét lefedő nevezési kategóriák is tükröznek.

Projekteket a következő nevezési kategóriákban lehet benyújtani:

  1. m-Üzlet & Kereskedelem
  2. m-Kormányzat & Részvétel
  3. m-Tanulás & Oktatás
  4. m-Szórakozás & Életmód
  5. m-Turizmus & Kultúra
  6. m-Média & Hírek
  7. m-Környezet & Egészség
  8. m-Befogadás & Képességfejlesztés

 

Magyar előválasztás július elejéig

A hazai jelentkezés már megkezdődött és a projekteket június 30.-ig lehet benyújtani. A legjobb magyar mobil tartalmak kiválasztása a hazai szakértők közvetlen jelölésén keresztül történik, ezt követően pedig egy nemzetközi zsűri értékeli a nevezéseket szeptemberben. A nemzetközi verseny nyertesei meghívást kapnak a WSA-mobil ünnepélyes Díjkiosztó Gálája, mely 2013. januárjában Abu Dhabiban kerül megrendezésre.
Az  Informatika a Társadalomért Egyesület – Infotér és a Magyar Tartalomipari Szövetség - MATISZ nemzeti szakértőként részt vesznek a magyar pályázók nevezésében és felkészítésében.

Nevezési határidő: 2012. június 30.

Nevezni a Jelentkezés Lap kitöltésével az nhorvath@matisz.hu vagy a jmlinarics@matisz.hu e-mail címen lehetséges. Bővebb információért keresse Mlinarics Józsefet a 20/951-4947 telefonszámon. Bővebb információ: www.matisz.hu, www.wsa-mobile.org.Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA