Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/544fd2e320222ede64c4a3cbef9adb8f because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: Meghívó a XIV. eLearning Fórumra
rendezvények > eLearning Fórum
2013.11.05.

Meghívó a XIV. eLearning Fórumra

"Az eLearning megújulása és a jó gyakorlata" címmel kerül megszervezésre 2013. november 15.-n (pénteken) a SZÁMALK-ban (1119 Budapest, Mérnök utca 39.) az eLearning Fórum.

Az egész napos konferencia fő témakörei:

 - új módszerek (felhő, szabad tanítási források – OER stb.) és eszközök (tablet, phablet stb.) hatása a hazai eLearning fejlesztésekre;

- társadalmi hatások, társadalmi elvárások;

- jó eLearning gyakorlat bemutatása.

 A konferencia célja:

Az eLearning tanulási környezet egyre nagyobb teret foglal el a hazai oktatásban, piacbővítő/foglalkoztatás növelő és munkahely megtartó tudásközvetítő technológia, amely nagymértékben hozzájárulhat a magyar munkavállalók gyors gazdasági változásokhoz való alkalmazkodásához (rugalmas biztonság - flexicurity elősegítéséhez).

A konferencia programja az oktatási, gazdasági, a közigazgatási és a non profit szféra szereplői számára lehetőséget biztosít az eLearning eszközeinek és hazai jó gyakorlatának megismerésére.

A konferencián való részvétel az Információtechnológia, Kommunikáció Ágazati Párbeszéd Bizottság - (IKPB), a Magyar Távoktatási Alapítvány támogatásával díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

 

Kérjük, hogy részvételi szándékát a következő weboldalon http://www.elearningforum.hu/tag/reg

 

A regisztrációt a kötött létszámkeret (100 fő) elérésekor beszüntetjük!

 

Bővebb információ és a konferencia programja a http://elearningforum.hu oldalon, illetve az alábbi email-en és telefonszámon kapható.

 

Üdvözlettel:

 

dr. Mlinarics József

 

az eLearning Fórum Szervező Bizottságának elnöke

Tel: +36 (20) 951 4947

Email: jmlinarics@matisz.hu

 

 

 

 


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA