MATISZ Belépési Nyilatkozat

A Magyar Tartalomipari Szövetség évről évre megújuló és bővülő tagsága egyre jobban lefedi és reprezentálja a magyarországi tartalomipar szélesedő skáláját. Ez lehetőséget teremt a tagjaink számára fontos érdekképviseleti munkánk hatékonyabb ellátására, szolgáltatóképességünk kiteljesítésére.

Köszönjük, hogy csatlakozni óhajt Szövetségünkhöz, s ezáltal Ön, illetve az önök szervezete is hozzájárul a tagságunk számára kedvezőbb magyarországi gazdasági,  pályázati, versenypiaci lehetőségek megteremtéséhez!

Ahhoz, hogy a MATISZ tagjává váljon, nincs más tennivalója, mint az alábbi, PDF űrlap formátumú Belépési Nyilatkozatot kitölti*, majd kinyomtatva és cégszerű módon aláírva két eredeti példányt postán megküldi a MATISZ titkárság címére (1012 Budapest, Kuny Domokos  u. 13.).

MATISZ 2011. évi Belépési Nyilatkozat

 

* Amennyiben számítógépére előzőleg már telepítve lett az ingyenes Adobe Reader vagy a Foxit Reader szoftver friss verziója, úgy a Belépési Nyilatkozat a hivatkozásra kattintva webböngésző programjában megnyílik, s azonnal kitölthető. Természetesen mód van arra is, hogy a PDF fájlt számítógépre mentse és az Adobe Reader vagy Foxit Reader programban később megnyitva töltse ki azt.

Amennyiben számítógépén nem található meg ezen szoftverek egyike sem, vagy csak egy régebbi, PDF űrlapok kitöltésére még nem alkalmas változat van feltelepítve, úgy tanácsos e két szoftver valamelyikének (javaslatunk: Foxit Reader) legfrissebb változatát a számítógépre telepíteni - az esetlegesen fent lévő korábbi példány eltávolítását követően.

 

A Foxit Reader legfrissebb verziója letölthető az alábbi gombra kattintva:

Az Adobe Reader legfrissebb magyar nyelvű verziója letölthető az alábbi gombra kattintva:

 

 

 

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA